ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    5 نفر
اعضا :
    1 نفر
مجموع :
    6 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    3809
تعداد کل بازدید ها :
    24934997
اعضاي آنلاين :
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,249 كاربر
خیار گلخانه ای
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله,فنی مهندسی,کشاورزی
حجم فایل : 197.5 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 125 صفحه
تعداد بازدید : 609 مرتبه


قیمت: 10,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 0

فروشنده ی فایل

sibsib
سایر فایل ها
توضیحات :
  • این پایان نامه با فرمت ورد و آماده پرینت میباشد

  • موضوع پایان نامه : خیار گلخانه ای

  • چکیده:

  • مسائل مربوط به احداث تونلها و سیستمهای حرارتی،  عملیات کاشت، داشت، برداشت خیار تا زمان عرضه محصول در فصول جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم

  • مزیتهای کشتهای گلخانه ای از نظر افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی و صرفه جویی در آب و اراضی کشاورزی بررسی می شود و فروش به موقع این محصول از نظر اقتصادی در داخل کشور اهمیت زیادی دارد صادرات این محصول ارز آوری خوبی را نصیب تولید کنندگان می کند

  •  

  • مقدمه

  • توليد محصولات گلخانه اي با استفاده از فن آوري جديد به وسيله نصب سوله هاي نيمدايره اي و به كار گيري شرايط آب و هوايي كنترل شده در سالهاي اخير نه تنها موجب افزايش عملكرد گرديده بلكه باعث استفاده بيشتر از فضاي گلخانه ها ، كنترل بيشتر آفات و بيماريها و توليدي با كيفيت بالاتر و بهداشتي تر شده است .

  • كشت اينگونه سبزيجات در سوله هاي نيمدايره با پوشش پلا ستيك به گلخانه داران كمك كرده است تا بتوانند با مقدار محدودي زمين توليداتي معادل ده ها برابر كشت در فضاي آزاد داشته باشند ضمن اينكه در صورت استفاده از روش آبياري قطره اي باعث صرفه جويي در آب آبياري و كودهاي شيميايي پر مصرف ( ماكرو  ) و كم مصرف ( ميكرو ) مي گردند .

  • به نظر مي رسد در صورت ادامه كشت صيفي جات با اين روش نه تنها به افزايش توليد در واحد سطح كمك مي كند بلكه زمينهاي بيشتري نيز براي كشت هاي مهمتر آزاد مي گردد . رونق صادرات اين محصولات در سالهاي اخير ، اهميت توجه به اين گونه روشهاي توليد را افزايش داده و زمينه اشتغال را براي افراد بيشتري فراهم نموده است .

  •  

  • مديريت بالاي اينگونه صيفي جات باعث گرديده علاقمندان براي حداكثر توليد و آشنايي با فنون مديريتي با متخصصين اين رشته بالاخص در بخش خصوصي ارتباط مؤثري برقرار كنند و در نتيجه از درآمد بالاتري برخوردار شوند به همين علت در چند ساله اخير با توجه به توسعه كشت هاي گلخانه اي و جلب طبقات مختلف مردم نه تنها بسياري از افراد تحصيل كرده و علاقمند در اين زمينه مشغول شده اند بلكه بكارگيري اين فن آوري در جوامع كشاورزي و روستايي تا حدودي باعث جلوگيري از مهاجرت آنها به شهرها شده است .

  • منابع:

  • 1-                      پرورش خیارهای گلخانه ای در خاک و محیطهای کشت بدون خاک

  • تالیف: علی اکبر شکوهیان

  • 2-                      راهنمای کاشت خاکی خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای

  • تالیف: مهندس مجید تولایی

  • 3-                      خیار داربستی                               تالیف: مهندس غلامحسین نصوحی

  • 4-                      اصول کشت خیار گلخانه ای

  • 5-                      سبزیکاری در خانه و آپارتمان        تالیف: مهندس منوچهر کارگر

  • 6-                      بیماریهای سبزی و صیفی و روشهای مبارزه با آن    

  •   تالیف: دکتر حسن رضا اعتباریان

  • 7- سبزیکاری عملی                           تالیف: غلامرضا وزیری الهی

  • 8- تولید سبزی                             ترجمه: مصطفی مبلی- بهمن پیراسته

  • 9- سبزیکاری زیر پوشش پلاستیک         ترجمه: دکتر غلامعلی پیوست

  • 10- پرورش سبزی                               تالیف: دکتر محمد حسین دانشور

  • 11- فیزیولوژی پس از برداشت              تالیف: دکتر مجید راحمی

  •  

  • 12- اصول باغبانی                               تالیف: دکتر مرتضی خوشخوی 

  • فهرست                                                                                                    صفحه

  • چکیده

  • مقدمه …………………………………………………………………1

  • تاريخچه ……………………………………………………………….. 2

  • گياه شناسي …………………………………………………………….. 3

  • ارزش تغذیه ای.............................................................................................. 7

  • جوانه زنی بذر خیار........................................................................................  8

  • تلخ شدن خيار …………………………………………………………... 9

  • اصلاح خیار................................................................................................... 10

  • واريته هاي مناسب خيار گلخانه اي …………………………………………. 13

  • اقليم مناسب جهت احداث گلخانه ………………………………………….. 15

  • اسكلت گلخانه …………………………………………………………. 15

  • پوشش گلخانه …………………………………………………………. 22

  • سيستم هاي حرارتي …………………………………………………….. 26

  • تهويه …………………………………………………………………30

  • خنک کردن گلخانه ...................................................................................... 32

  • دماسنج ...................................................................................................... 34

  • آبياري ……………………………………………………………….. 35

  • سيستم هاي آبياري ........................................................................................ 37

  • كيفيت آب ................................................................................................. 39

  • نيازهاي آب و هوايي ..................................................................................... 40

  • خاك بستر ................................................................................................. 43

  • آماده سازي بستر خاك ................................................................................. 45

  • ضد عفوني كردن خاك ................................................................................ 46

  • نكات مهم هنگام استفاده از سموم ..................................................................... 51

  • كود دهي قبل از كشت ................................................................................. 51

  • کاشت ......................................................................................................  53

  • زمان كاشت ................................................................................................. 53

  • خط كشي و فواصل كشت .............................................................................. 54

  • كاشت مستقيم .............................................................................................. 56

  • نشاءكاري ( روش غیر مستقیم )........................................................................ 57

  • داشت ...................................................................................................... 61

  • مراقبتهاي بوته در زمان 4الي5 برگي .............................................................. 64

  • نخ قيم براي داربست بوته ها ......................................................................... 65

  • هرس بوته ها ............................................................................................ 65

  • سيستم هاي تربيت خيار گلخانه اي .................................................................. 68

  • روشهاي پيشگيري براي كاهش آفات و بيماريها ................................................. 70

  • نكات مهم براي پيشگيري از امراض و آفات ..................................................... 71

  • دفع علفهاي هرز ........................................................................................ 73

  • كود دهي در مراحل توليد به صورت آبكود .................................................... 73

  • عناصر پر مصرف ...................................................................................... 77

  • عناصر كم مصرف ..................................................................................... 81

  • عناصر غير ضروري .................................................................................. 86

  • برداشت ................................................................................................. 86

  • بسته بندی .............................................................................................. 87

  • درجه بندی ...........................................................................................  88

  • سر کردن اولیه ...................................................................................... 89

  • واکس زدن .......................................................................................... 89

  • انبارداری ............................................................................................... 90

  • بازاريابي ................................................................................................ 92

  • مراحل پاياني توليد .................................................................................. 93

  • اهمیت اقتصادی .....................................................................................  94

  • آفات مهم خیار و راههای مبارزه با آن ........................................................... 94

  • بيماريهاي قارچي مهم خیار  وراههای مبارزه با آن ........................................... 101

  • بيماريهاي ويروسي مهم خيار و راههاي مبارزه با آن ........................................ 108

  • بیماریهای باکتریایی و راههای مبارزه با آن ................................................... 111

  • نماتدها و راههای مبارزه با آن ..................................................................  114

  • ناهنجاريهاي فيزيولوژيكي ....................................................................... 115

  •  

  • منابع .................................................................................................. 119

  •  

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.